GriekseOlie.nl  is een bijzondere online kruidenier, gevestigd in Nederland sinds 2005. Op onze website kan men exclusieve en authentieke producten uit Griekenland voordelig kan inkopen. Exclusief én voordelig, is dat niet tegenstrijdig? Niet bij ons. GriekseOlie.nl zoekt door het hele land naar bijzondere mensen die authentieke en smaakvolle producten creëren. Gepassioneerde mensen bij wie traditie en oma's recepten de basis van authenticiteit vormt. Producenten die het culinaire erfgoed van Griekenland op een verantwoorde wijze voortzetten.

 

Werkwijze

 

De continue zoektocht beloont ons met mooie verse producten waar dit land aan zo rijk is. We presenteren onze vondsten via de website aan onze klanten en verzamelen de bestellingen gedurende de “voorbestel” periode van steeds 3 maanden. Aan het eind van deze periode worden alle bestelde producten in Griekenland ingekocht en volgens een strakke en efficiënte werkwijze verzameld en ingepakt. De bestellingen komen in de daaropvolgende maand aan in Nederland en worden bezorgd bij U via onze samenwerkende koeriersdienst

 

De voordelen

 

Ons unieke concept brengt voordeel voor alle drie schakels van deze ketting:

  • de consument koopt bijna direct in bij de maker van het product. En omdat de bestelling vooruit wordt betaald, is hij verzekerd van een betere prijs, want de risico's gaan omlaag. Bovendien krijgt de consument altijd de meest verse producten waar dat van belang is, bijvoorbeeld olijfolie van de allerlaatste oogst.

  • de producent heeft de kans om zijn/haar producten te exporteren tegen een eerlijke prijs zonder al te veel extra te investeren in het opbouwen van een exportnetwerk.

  • de importeur, GriekseOlie.nl verdient een eerlijke boterham zonder enorme kapitalen te moeten investeren in opslag, distributie en goederen. Wij verlagen zo de risico en verplaatsen een groot deel van het ontstane voordeel bij U, de consument.