Ik ben klant maar inmiddels is mijn emailadres gewijzigd. Hoe kan ik mijn bestelling afronden?

Volg deze link. U komt in het inlogscherm terecht. Log in met uw oud emailadres en uw wachtwoord. Na het inloggen komt u terecht bij het scherm waar u uw emailadres kunt wijzigen. Vul in uw nieuwe emailadres en klik op "OPSLAAN". Log uit en log opnieuw in met uw nieuw emailadres om uw bestelling af te ronden.