GriekseOlie.nl verzendt alle bestellingen via het netwerk van PostNL in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Spanje, Italie, Oostenrijk en Verenigd Koninkrijk. Tijdens het afronden van uw (voor)bestelling ziet u de bezorgwijze en de bezorgkosten. 


Alle (voor)bestellingen worden geplaatst, betaald en bezorgd volgens dit tabel. Het kan voorkomen dat de zendingen enkele dagen vertraging oplopen door externe factoren (weersomstandigheden, menselijke fout tijdens afleveren e.a) Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Bezorging

De afwikeling/bezorging van uw bestelling is afhankelijk van het soort product(en) dat u besteld heeft. 


  1. Bestelling uitsluitend met producten welke op voorraad zijn in Nederland
    Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen door ons klaargezet en bij de koerier aangeboden. Zodra het pakket klaar is, en onze magazijn uitgaat, ontvangt u een email met de verzendingsgeggevens. Zodra het pakket door onze logistieke partner wordt ontvangen, ontvangt u een email met de melding dat het pakket onderweg is en de link om de bezorging te volgen.
  2. Voorbestelling: producten vooruitbesteld + eventueel voorraadproucten.
    In dit geval geldt als bezorgmoment wat op de website gedurende het bestelproces is aangegeven. Op onze website kunt u ter alle tijden deze informatie terugvinden via deze link.
    Heeft u ook voorraad producten in dezelfde bestelling? Dan wordt alles samen met in één keer verzonden.
    Zodra uw voorbestelling in Nederland is aangekomen, is verpakt en onze Nederlandse magazijn uitgaat, ontvangt u een email met de verzendingsgeggevens. Zodra het pakket door onze logistieke partner wordt ontvangen, ontvangt u een email met de melding dat het pakket onderweg is en de link om de bezorging te volgen.


Heeft u vragen over de levering of de bestelde producten? Wij staan altijd klaar voor u via 010-3400470 of via de online klantenservice


Bezorgkosten

De bezorgkosten worden automatisch berekend en hangen af van het totale bedrag van uw (voor)bestelling. Hieronder ziet u welke regel wij hanteren voor de berekening.

 

Verzending van pakketten wordt berekend volgens dit tabel


Orderbedragtot 5050-80>80
Nederland63Gratis
Belgie, Duitsland84Gratis
    
 tot 8080-120>120
Verenigd Koninkrijk, Luxemburg
126Gratis
Denemarken, Italie, Oostenrijk, Spanje
149Gratis
 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief de geldende BTW